ÓRATÍPUSOK

 

Táncalapok gyerekeknek

Fazekas Dóri

Nagy Melinda

Minden tánc alapja a tanulni akarás, a tanítás, a zene szeretete, a ritmus és ami nagyon fontos, az alapok. Kicsi gyermekek tartásjavítása, ritmusérzékük fejlesztése, az alapok megtanítása zajlik az órákon, olykor játékos formában, gyermekek által kedvelt modern zenékre. 
5 éves kortól ajánlott!

Modern Tánc, Mozdulatművészet

Nagy Melinda

Az alapok megtanulása után évről évre komolyodik a tanítás, a tánctanulás célja, később mozdulatművészetet is belecsempészünk az oktatás folyamatába.
A modern táncot 9 éves kortól ajánljuk. A Mozdulatművészet csoportba előképzettséggel rendelkező tanítványokat várunk 14 éves kortól. 

Táncolj még! Melindával

Nagy Melinda

Minden kedd és csütörtök este várok minden táncolni vágyó nőt, akár férfit, akik szeretnének felhőtlenül táncolni, jól érezni magukat! Nagyszerű társaság, ritmusos zenék, zumbaszerű tánclepések, több stílus. Táncolunk a lépések betanulása után miközben formáljuk alakunkat, karbantartjuk magunkat. Várok Mindenkit nagy szeretettel! Szlogenem, amit Vendégeim nagyon szeretnek: “A zene segít!” 😌
 

Pilates

Nagy Melinda

Ha csinosabb szeretnél lenni, de szeretnéd kímélni izületeidet, válaszd a Pilatest! 
A Pilates torna nagyon hatékony testformáló módszer. Megnő az izmok és az ízületek állóképessége és kevésbé leszünk sérülékenyek. Elsősorban a hát- és gerincpanaszok, reumatikus és izületi bezegségek esetén jelent hatékony segítséget, de rendszeres gyakorlásával erős, szálkás izomzat is felépíthető alkalmazásával. A speciális feladatok révén a has-, fenék- és csípő tájék átformálható, feszesebbé tehető. Közel 15 éve tanítom ezt a mozgásformát tánctanítás mellett. Jó hangulatban, de kemény munka folyik óráimon. A munkának mindig van eredménye. Ez itt is igaz! Várok Mindenkit szeretettel Pilates óráimon!

Esküvői táncoktatás

Nagy Melinda

Aki készül a nagy napra és betanulna vagy általuk hozott, vagy általam ajánlott zenére egy jó hangulatú, vagy megható gyönyörű táncot, keressen meg. A tánc teszi ki mindennapjaimat 4 éves korom óta, a tánctanítás pedig közel 20 éve, így próbálok Minden párnak számukra legmegfelelőbb koreográfiával előállni. 
Várok minden táncolni vágyó Párt nagy szeretettel!

 
 
 
 
Biafitness Sportcentrum
2051 Biatorbágy, Szabadság út 12.
+36 30 982 1894
+36 70 257 2800