ÓRATÍPUSOK

 

Modern tánc

Nagy Melinda

Harnberger Viktória

Minden tánc alapja a tanulni akarás, a tanítás, a zene szeretete, a ritmus és ami nagyon fontos, az alapok. Kicsi gyermekek tartásjavítása, ritmusérzékük fejlesztése, az alapok megtanítása zajlik óráimon, olykor játékos formában, gyermekek által kedvelt modern zenékre. 
Majd évről évre komolyodik a tanítás, a tánctanulás célja, később mozdulatművészetet is belecsempészünk az oktatás folyamatába.
4-16 éveseknek hirdetett tánctanfolyam. Aki már táncolt valahol és idősebb, akár felső tagozatos, bekerülhet a tudásának, életkorának megfelelő már meglévő tánccsoportba! 

Girly Hip Hop, Divattánc

Simon Dóra

Harnberger Viktória

A girly hip-hop egy kevert, több műfajból összegyúrt táncstílus. Egyaránt megtalálható benne a jazz és a latin alapjai, valamint a modernebb streetdance és newstyle lépések is.  A D’girls Dance Group csoportunkba szívesen fogadunk olyan táncolni vágyókat, akik szeretnének nőiesebb mozgásstílust elsajátítani, szeretik a változatosságot, a populárisabb zenéket. Kicsiktől (6 éves kortól) a felnőttekig vannak csoportjaink. 

Klasszikus balett 

Csernus Anita

A klasszikus balett előkészítő foglalkozásaimon, az általános mozgásfejlesztés mellett, a klasszikus balett alap elemeinek elsajátítására fektetem a hangsúlyt. Két csoportunk indult idén, 4-6 éves korig és a másik csoportba 6 éves kortól várjuk a jelentkezőket.

Gerincfókuszú Hatha Jóga

Berki Dóra

Az órákon elsődleges célunk, hogy visszaállítsuk a fizikai testünkben az egyensúlyt. Alaposan átmozgatjuk az egész testet, oldjuk a testben keletkezett feszültségeket. Erősítjük a hát, a törzs izmait, nyújtjuk a rövidülésre hajlamos izomcsoportokat, oldjuk a vállban, a derékban és a csípőben lerakódott feszültséget. Ezáltal javul a testtartás, testünk erősebb, rugalmasabb, hajlékonyabb lesz és feltöltődünk energiával. Ezek a gyakorlatok növelik a fizikai és pszichés állóképességet, javítják a mozgáskordinációt és a koncentrációs készséget. A légzőgyakorlatok és az óra végi relaxáció pedig nyugtatja az idegrendszert, segít elcsendesíteni az elmét és megtanít önmagunkra figyelni.

Senior Gerincjóga 

Berki Dóra

A senior gerincjóga gyakorlatai az 50 év feletti korosztály igényeit szem előtt tartva lettek kialakítva. Ezek a gyakorlatok figyelembe veszik az idő múlásával bekövetkező anatómiai és fiziológiai változásokat. Javítják az állóképességet, a mozgáskoordinációt, a fizikai erőnlétet és az egyensúlyt. A gerincjóga gyakorlása által javul a keringés, az emésztés, és segít elengedni a feszültségeket, nyugtatja az elmét, könnyebben elfogadjuk a változásokat. Feltölti a testet energiával, és úgy erősíti az izmokat, a csontozatot, javítja a tartást, hogy közben nem terheli túl azokat. Jótékony hatással van a belső szervek működésére, a hormon- és mirigyrendszerre. Segít a fizikai és mentális egészség megőrzésében. A jóga idősebb korban is segít, hogy aktív, teljes életet élhessünk.

Csípőnyitó Hatha Jóga

Berki Dóra

Az órán a hatha jóga gyakorlataival oldjuk a merevséget a csípő területén. Nyújtjuk és lazítjuk a csípő izmait, hatunk a comb izmaira, a farizmokra, a medence, az alhas és a derék izmaira. A rugalmas csípő enyhíti a derék- és hátfájdalmakat, javítja a tartásunkat és a járásunkat, és helyreállítja a vérkeringést a lábunkban.
Rengeteg feszültséget tárolunk a csípő területén. A csípőnyitó gyakorlatok segítenek az elengedésben, a stresszoldásban. A csípő nyitásával, lazításával könnyebben megy majd az elengedés az Élet minden területén.

Táncforgatag Melindával

Nagy Melinda

Minden kedd és csütörtök este várok minden táncolni vágyó nőt, akár férfit, akik szeretnének felhőtlenül táncolni, jól érezni magukat! Nagyszerű társaság, ritmusos zenék, zumbaszerű tánclepések, több stílus. Táncolunk a lépések betanulása után miközben formáljuk alakunkat, karbantartjuk magunkat. Várok Mindenkit nagy szeretettel! Szlogenem, amit Vendégeim nagyon szeretnek: “A zene segít!” 😌
 

Pilates

Nagy Melinda

Ha csinosabb szeretnél lenni, de szeretnéd kímélni izületeidet, válaszd a Pilatest! 
A Pilates torna nagyon hatékony testformáló módszer. Megnő az izmok és az ízületek állóképessége és kevésbé leszünk sérülékenyek. Elsősorban a hát- és gerincpanaszok, reumatikus és izületi bezegségek esetén jelent hatékony segítséget, de rendszeres gyakorlásával erős, szálkás izomzat is felépíthető alkalmazásával. A speciális feladatok révén a has-, fenék- és csípő tájék átformálható, feszesebbé tehető. Közel 15 éve tanítom ezt a mozgásformát tánctanítás mellett. Jó hangulatban, de kemény munka folyik óráimon. A munkának mindig van eredménye. Ez itt is igaz! Várok Mindenkit szeretettel Pilates óráimon!

Esküvői táncoktatás

Nagy Melinda

Aki készül a nagy napra és betanulna vagy általuk hozott, vagy általam ajánlott zenére egy jó hangulatú, vagy megható gyönyörű táncot, keressen meg. A tánc teszi ki mindennapjaimat 4 éves korom óta, a tánctanítás pedig közel 20 éve, így próbálok Minden párnak számukra legmegfelelőbb koreográfiával előállni. 
Várok minden táncolni vágyó Párt nagy szeretettel!

Felnőtt balett

Csernus Anita

A klasszikus balettet elkezdeni soha nem késő, a balett esztétikus harmonikus mozgás közben fejleszti a hajlékonyságot, segít a helyes testtartás kialakításában, erősíti az izmokat, és nem utolsó sorban az egyik legjobb alakformáló.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ArtsMűhely Táncstúdió
2051 Biatorbágy, Szabadság út 96.
+36 30 982 1894
+36 70 257 2800